Luis Fabiano: "Este extraordinar pentru mine ca Dan Petrescu m-a numit cel mai bun atacant din lume!"

Autor: Sport.ro
Luni 23 Noiembrie 2009, 17:32
Luis Fabiano: "Este extraordinar pentru mine ca Dan Petrescu m-a numit cel mai bun atacant din lume!"

Luis Fabioano a declarat, intr-un interviu acordat pentru site-ul oficial al UEFA, ca este flatat de faptul ca a fost numit de antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, cel mai bun atacant din lume.

"Am muncit din greu sa ajung la un asemenea nivel si traiesc un moment special in viata mea. Sa aud un antrenor de clasa mondiala si un fost jucator ca Petrescu numindu-ma cel mai bun atacant din lume este un lucru extraordinar. Sper sa raman printre cei mai buni pana la turneul final al Cupei Mondiale din 2010, deoarece este o competitie speciala pentru mine", a declarat internationalul brazilian.

Dan Petrescu a declarat la finalul meciului cu Sevilla (0-2), disputat la 16 septembrie, in prima etapa a grupe G a Ligii Campionilor, ca fotbalistul cariocas este cel mai bun atacant din lume.

Pe langa dorinta de a evolua la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud cu reprezentativa Braziliei, Fabiano si-a exprimat doleanta de a juca, anul viitor, in finala Ligii Campionilor, ce va avea loc pe arena Santiago Bernabeu din Madrid, alaturi de echipa sa de club

"Legat de ajungerea in finala Ligii Campinilor de la Madrid, consider ca nimic nu este imposibil. Avem jucatori extraordinari cu multa experienta, internationali si care au suficient tupeu. Acesta este lucru de care avem nevoie. Apoi avem nevoie si de noroc, dar asta este un lucru in care de asemenea trebuie sa credem. Avem o echipa extraordinara si ne putem bate cu oricine, dar cateodata ne lipseste acea incredere ca putem castiga".
 

 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT