Profesorul Marica: "Trimit 3 copii cu rezultate la invatatura in tabara de iarna!"

Autor: Sport.ro
Luni 23 Noiembrie 2009, 14:46
Profesorul Marica: "Trimit 3 copii cu rezultate la invatatura in tabara de iarna!"

Inainte de meciul din Champions League cu Rangers, Marica anunta ca va oferi trei excursii unor copii cu rezultate bune la invatatura.

"Intrat deja in atmosfera unui meci foarte important de Champions League, am tinut neaparat sa va multumesc pentru toate mesajele primite in ultima perioada. Imi doresc mult sa ne calificam mai departe in Liga, imi doresc la fel de mult ca Unirea Urziceni sa mearga in primavara europeana, in Europa League si cred ca in aceasta grupa suspansul va fi risipit abia dupa ultima etapa.

Pina atunci, asa vrea sa va anunt pe toti cei care ati vizitat site-ul meu ca pregatesc cit de curind o surpriza, ca vor fi aici multe concursuri cu premii atractive in urmatoarele luni. In primul rind, vreau sa fac un cadou frumos unor copii care au invatat bine in acest an.

Ii rog pe parintii care au probleme financiare sa-mi scrie si sa-mi spuna citeva cuvinte despre copilul lor si situatia lui la invatatura, iar in vacanta de iarna voi suporta eu cheltuielile cu tabara pentru 3 copii cu rezultate bune la invatatura. Va rog sa-mi spuneti unde si-ar dori sa mearga, pretul taberei si modalitatea de achitare a sumei. Astept cu nerabdare mesajele voastre." anunta Marica pe site-ul sau personal.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Dăncilă, despre numirea lui Kovesi la PE: Iohannis ar susține altă persoană cu probleme?
BRAT