Courtois messi Real Madrid - PSG Liga Campionilor

GALERIE FOTO L-a hipnotizat pe Messi și s-a dezlănțuit! Reacția fabuloasă a lui Courtois după ce a apărat penalty-ul executat de argentinian

Momentul psihologic al partidei PSG - Real Madrid 1-0 (0-0) a avut loc în repriza a doua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 23:44
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 23:58

Manșa tur din optimile Ligii Campionilor a avut și scene de dramatism.

Lionel Messi putea debloca tabela în minutul 62, din lovitură de la 11 metri, însă Courtois l-a anticipat pe argentinain. Portarul naționalei Belgiei a demonstrat de ce e unul dintre cei mai valoroși goalkeeperi ai lumii. 

PSG - Real Madrid 1-0

A dat dovadă de echilibru și a plonjat providențial, în stânga sa, pentru a neutraliza șutul neconvingător al lui Lionel Messi, care avusese și până atunci o evoluție neconcludentă. 

Inspirat, Courtois a reacționat ca după o victorie imensă. A tăiat aerul cu pumnul, a urlat ca din gură de șarpe, iar coechipierii, în frunte cu Casemiro, i-au sărit în brațe. 

Imaginile surprinse de fotoreporterii prezenți sunt sugestive pentru bucuria internaționalului belgian. Messi a mai încercat cinci minute mai târziu să-l învingă pe portarul lui Real Madrid, din lovitură liberă de la 20 de metri, însă a șutat pe lângă poarta spaniolilor.

La ultima fază a meciului însă, Courtois nu a mai putut interveni providențial la acțiunea lui Kylian Mbappe, care a finalizat cu inteligență o acțiune de mare clasă, stabilind scorul final, 1-0. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!