psg - real madrid Michael Owen Liga Campionilor

GALERIE FOTO Ce au remarcat Michael Owen și Samir Nasri după prima repriză a meciului de foc PSG - Real Madrid

PSG - Real Madrid a avut o primă repriză spectaculosă, în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 23:13
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 23:29

Elevii lui Carlo Ancelotti s-au cantonat mai mult în defensivă și au sperat să ea lovitura pe contraatac, în timp ce parizienii au mizat pe clarviziunea lui Lionel Messi și pe viteza de reacție a celui mai dorit fotbalist de către madrileni, Kylian Mbappe.

După primele 45 de minute s-a intrat la cabine cu 0-0. Câștigător al Balonului de Aur, englezul Michael Owen a susținut că viteza lui Mbappe le-a dat de furcă elevilor lui Ancelotti.

"Viteza este exact calitatea de care se tem toți fundașii și Mbappé i-a dat rapid probleme lui Carvajal cu o cursă strălucitoare pentru a-l lansa pe Di María. Ar fi putut să se descurce mai bine la acea ocazie", a spus Michael Owen, pentru BT Sport.

Joe Cole, fost jucător la West Ham și Chelsea, miza pe colaborarea dintre Messi și Mbappe.

"Mă întreb dacă Madridul poate rezista pentru încă 45 de minute. Mai devreme sau mai târziu, Messi îl va găsi pe Mbappé și îl va lansa decisiv. Ancelotti trebuie să se gândească și la faptul că brazilianul Casemiro are un cartonaș galben", a declarat Joe Cole, pentru BT Sport. 

Casemiro a primit gaben în prima repriză și nu va juca în meciul retur. 

"Nu sunt surprins că Real s-a apărat în această primă repriză. Echipele lui Ancelotti nu sunt obișnuite să domine, ca de exemplu echipa lui Guardiola. Au vizionat videoclipuri cu Paris toată săptămâna și au optat pentru această strategie", a punctat Samir Nasri, la Canal +.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!