Ronaldo înscrie în seară de Champions League chiar și când nu joacă! :) Messi rata penalty, superstarul portughez marca primul gol al anului 

Cristiano Ronaldo Brighton Manchester United Anglia
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 23:39
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 23:40

Manchester United a jucat cu Brighton marți seară, într-un duel din Premier League. 

Partida a fost o recuperare a etapei cu numărul 18 din Premier League, iar „diavolii roșii” aveau nevoie de victorie pentru a pune capăt seriei de trei meciuri consecutive în care nu au câștigat. 

Ralf Rangnick l-a trimis titular pe Cristiano Ronaldo, în ciuda faptului că nu a avut cel mai bun start de an, fiind fără gol înscris până pe 15 februarie. Portughezul a fost extrem de criticat pentru prestațiile sale șterse. 

Messi rata penalty, Cristiano Ronaldo marca

Seara de Champions League i-a adus însă noroc lui Cristiano Ronaldo. Deși nu a evoluat în competiția favorită, cu United intrând în joc abia săptămâna viitoare, împotriva lui Atletico Madrid, portughezul a reușit să se remarce și să ia fața competiției supreme. 

La doar un minut după ce Lionel Messi rata un penalty pe Parc des Princes, în duelul dintre PSG și Real Madrid, Cristiano Ronaldo reușea să marcheze primul său gol din 2022, din pasa lui McTominay, cu un șut puternic. Portughezul a deschis astfel scorul pe Old Trafford și a pus capăt seriei de 6 mecuri fără gol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!