Juventus a dat lovitura transferul lui Cristiano Ronaldo: cea mai buna zi la Bursa din ultimii 5 ani! Suma uriasa castigata in 10 luni: 750 de milioane de euro

Juventus a dat lovitura transferul lui Cristiano Ronaldo: cea mai buna zi la Bursa din ultimii 5 ani! Suma uriasa castigata in 10 luni: 750 de milioane de euro

Juventus are numai de castigat dupa aducerea lui Cristiano Ronaldo.

Actiunile celor de la Juventus au crescut cu mai bine de 20% miercuri, la cateva ore dupa ce hattrick-ul lui Cristiano Ronaldo a dus echipa in sferturile UEFA Champions League! Pe langa acest lucru, cei de la Juventus urmeza sa mai incaseze 10.5 milioane de euro pentru calificarea in sferturi, plus alti 5.5 milioane de euro garantati pentru partida pe care o vor juca pe propriul teren in sferturi.

La ora 9.40 GMT, actiunile lui Juventus erau in varful clasamentului Bursei de la Milano dupa ce au atins cea mai buna cota de anul acesta. Juventus poate avea astfel cea mai buna zi la Bursa din octombrie 2013! Aceasta crestere este determinata si de eliminarea unor adversare redutabile pentru Juventus precum Real Madrid si Paris Saint-Germain.

Reusita este una uriasa pentru Juventus in conditiile in care plafonul de salarii a crescut cu 35% in acest sezon. Per total, Juventus a crescut cu 750 de milioane de euro in ceea ce priveste capitalizarea bursiera! In prezent, aceasta a ajuns la 1.45 miliarde de euro! Cu o saptamana inainte de venirea lui Cristiano Ronaldo, inainte sa se intensifice zvonurile transferului si apoi sa se confirme, capitalizarea bursiera era de aproximativ 700 de milioane de euro. Astfel, hattrick-ul lui Ronaldo de aseara a dus la o crestere cu aproximativ 280 de milioane de euro!!!!

Cristiano Ronaldo a adus un plus la Juventus mai mare decat intreaga capitalizare bursiera actuala a Borussiei Dortmund (700 mil euro) si de aprox. 2,5 ori mai mult decat are Roma (300 mil euro total).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies