Motivul pentru care Cristiano Ronaldo NU le-a spus celor de la Juventus sa-l aduca pe Zidane! Dezvaluirea facuta de italieni

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo NU le-a spus celor de la Juventus sa-l aduca pe Zidane! Dezvaluirea facuta de italieni

Cristiano Ronaldo si Zinedine Zidane au castigat impreuna de 3 ori UEFA Champions League.

Zinedine Zidane a ales sa se intoarca la Real Madrid, la 8 luni dupa ce a decis sa paraseasca echipa la finalul unui sezon in care reusea sa castige pentru a 3-a oara in 3 ani UEFA Champions League. Tot in vara trecuta, Cristiano Ronaldo a decis sa plece dupa 9 ani de la Real Madrid, mergand la Juventus Torino.

In ultima saptamana, presa din Italia a scris despre o posibila reuniune a lui Zinedine Zidane si Cristiano Ronaldo, la Juventus. Insa acest lucru nu s-a mai intamplat iar cei de la Calciomercato scriu ca Ronaldo nici nu i-a recomandat lui Andrea Agnelli sa-l aduca pe Zidane, cel care a jucat la Juve intre 1996 si 2001.

Motivul? Ronaldo era convins de faptul ca Zidane se va intoarce la Real Madrid! Acest lucru i-a fost reconfirmat de Jorge Mendes in weekend, cand superagentul portughez a fost in vizita la Torino. Ronaldo s-a interesat de situatia lui Zidane, cei doi avand o relatie excelenta in perioada in care au fost la Real.

VIDEO PROTVPLUS.RO

CCR a declarat neconstituțională o lege propusă de PSD care reglementa învăţământul online
BRAT