Motivul pentru care Cristiano Ronaldo NU le-a spus celor de la Juventus sa-l aduca pe Zidane! Dezvaluirea facuta de italieni

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo NU le-a spus celor de la Juventus sa-l aduca pe Zidane! Dezvaluirea facuta de italieni

Cristiano Ronaldo si Zinedine Zidane au castigat impreuna de 3 ori UEFA Champions League.

Zinedine Zidane a ales sa se intoarca la Real Madrid, la 8 luni dupa ce a decis sa paraseasca echipa la finalul unui sezon in care reusea sa castige pentru a 3-a oara in 3 ani UEFA Champions League. Tot in vara trecuta, Cristiano Ronaldo a decis sa plece dupa 9 ani de la Real Madrid, mergand la Juventus Torino.

In ultima saptamana, presa din Italia a scris despre o posibila reuniune a lui Zinedine Zidane si Cristiano Ronaldo, la Juventus. Insa acest lucru nu s-a mai intamplat iar cei de la Calciomercato scriu ca Ronaldo nici nu i-a recomandat lui Andrea Agnelli sa-l aduca pe Zidane, cel care a jucat la Juve intre 1996 si 2001.

Motivul? Ronaldo era convins de faptul ca Zidane se va intoarce la Real Madrid! Acest lucru i-a fost reconfirmat de Jorge Mendes in weekend, cand superagentul portughez a fost in vizita la Torino. Ronaldo s-a interesat de situatia lui Zidane, cei doi avand o relatie excelenta in perioada in care au fost la Real.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies