Imagini MEMORABILE cu Ronaldo dupa tripla istorica pentru Juventus! Ce recorduri a spart portughezul. FOTO

Imagini MEMORABILE cu Ronaldo dupa tripla istorica pentru Juventus! Ce recorduri a spart portughezul. FOTO

Cristiano Ronaldo a facut-o din nou! 

Cel mai bun marcator din cupele europene a lovit din nou! Ronaldo a reusit un hattrick contra lui Atletico Madrid si a ajuns la 127 de goluri marcate in cupele europene, 125 dintre ele fiind in Champions League!

Ronaldo a reusit al optulea hattrick din cariera in Champions League si l-a egalat pe Messi! Cristiano Ronaldo devine un monstru in fazele eliminatorii din Champions League. A fost implicat in 76 de goluri in 77 de partide din cariera sa!

La final, Ronaldo n-a uitat nici de gesturile din tur, cand Simeone si-a aratat barbatia in fata fanilor, iar madrilenii l-au tachinat pe portughez. 

 

Ronaldo: De asta m-au adus!

 

"Trebuia sa fie o noapte speciala. A fost o noapte speciala. Nu doar datorita golurilor, ci datorita echipei. Aceasta este mentalitatea in Champions League. Nu am caştigat inca nimic, dar e un motiv sa fim mandri. Suntem pe drumul cel bun. Niciodata in istoria lui Juventus nu a mai existat asa o "remontada". De aceea m-a transferat Juventus. Ca sa ajut. 

 

 

 

Eu incerc sa-mi fac treaba şi e clar ca sunt foarte fericit. A fost o seara magica. Atletico e o echipa mare, dar şi noi suntem la fel si meritam sa ne calificam", a spus portughezul la finalul partidei.

Intrebat daca Juventus va ajunge in finala, Cristiano Ronaldo a ales sa fie ponderat de aceasta data: "Inca e devreme. O luam pas cu pas si vom vedea".

 

Seara lui Ronaldo. Vezi super galerie foto!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce se va întâmpla cu persoanele infectate cu Covid-19, dar asimptomatice. Anunțul lui Tătaru
BRAT