Imagini MEMORABILE cu Ronaldo dupa tripla istorica pentru Juventus! Ce recorduri a spart portughezul. FOTO

Imagini MEMORABILE cu Ronaldo dupa tripla istorica pentru Juventus! Ce recorduri a spart portughezul. FOTO

Cristiano Ronaldo a facut-o din nou! 

Cel mai bun marcator din cupele europene a lovit din nou! Ronaldo a reusit un hattrick contra lui Atletico Madrid si a ajuns la 127 de goluri marcate in cupele europene, 125 dintre ele fiind in Champions League!

Ronaldo a reusit al optulea hattrick din cariera in Champions League si l-a egalat pe Messi! Cristiano Ronaldo devine un monstru in fazele eliminatorii din Champions League. A fost implicat in 76 de goluri in 77 de partide din cariera sa!

La final, Ronaldo n-a uitat nici de gesturile din tur, cand Simeone si-a aratat barbatia in fata fanilor, iar madrilenii l-au tachinat pe portughez. 

 

Ronaldo: De asta m-au adus!

 

"Trebuia sa fie o noapte speciala. A fost o noapte speciala. Nu doar datorita golurilor, ci datorita echipei. Aceasta este mentalitatea in Champions League. Nu am caştigat inca nimic, dar e un motiv sa fim mandri. Suntem pe drumul cel bun. Niciodata in istoria lui Juventus nu a mai existat asa o "remontada". De aceea m-a transferat Juventus. Ca sa ajut. 

 

 

 

Eu incerc sa-mi fac treaba şi e clar ca sunt foarte fericit. A fost o seara magica. Atletico e o echipa mare, dar şi noi suntem la fel si meritam sa ne calificam", a spus portughezul la finalul partidei.

Intrebat daca Juventus va ajunge in finala, Cristiano Ronaldo a ales sa fie ponderat de aceasta data: "Inca e devreme. O luam pas cu pas si vom vedea".

 

Seara lui Ronaldo. Vezi super galerie foto!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, condamnat la închisoare pentru corupție
BRAT

Modifică setările cookies