Cristiano Ronaldo, declaratie geniala dupa meciul cu Atletico! "Niciodata in istoria lui Juventus nu a mai existat asa ceva! De aceea m-au adus"

Cristiano Ronaldo, declaratie geniala dupa meciul cu Atletico! "Niciodata in istoria lui Juventus nu a mai existat asa ceva! De aceea m-au adus"

Cristiano Ronaldo a avut o seara perfecta la Torino.

Juventus s-a calificat incredibil in sferturile Uefa Champions League, dupa ce a intors rezultatul din tur. Cristiano Ronaldo a fost omul serii, cu un hattrick de senzatie.

La finalul partidei, portughezul a lasat modestia la o parte si a spus ca tocmai pentru astfel de evolutii a fost adus de sefii lui Juventus la Torino.

"Trebuia sa fie o noapte speciala. A fost o noapte speciala. Nu doar datorita golurilor, ci datorita echipei. Aceasta este mentalitatea in Champions League. Nu am caştigat inca nimic, dar e un motiv sa fim mandri. Suntem pe drumul cel bun. Niciodata in istoria lui Juventus nu a mai existat asa o "remontada". De aceea m-a transferat Juventus. Ca sa ajut. 

Eu incerc sa-mi fac treaba şi e clar ca sunt foarte fericit. A fost o seara magica. Atletico e o echipa mare, dar şi noi suntem la fel si meritam sa ne calificam", a spus portughezul la finalul partidei.

Intrebat daca Juventus va ajunge in finala, Cristiano Ronaldo a ales sa fie ponderat de aceasta data: "Inca e devreme. O luam pas cu pas si vom vedea".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare a românilor. Veniturile cresc cu adevărat
BRAT
Modifică setările cookies