VIDEO Imagini de colecție din Juventus - Steaua 3-0! Gianluca Vialli, Alessandro Del Piero și Didier Deschamps vs. Marius Lăcătuș și Adrian Ilie

Gianluca Vialli Adrian Ilie Alessandro del Piero Didier Deschamps Marius Lacatus Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 14:44
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 14:47

Juventus Torino s-a impus în septembrie 1995 cu 3-0 în meciul cu Steaua din grupele Champions League.

Gianluca Vialli, marele atacant italian dispărut astăzi, la vârsta de 58 de ani, a fost de-a lungul carierei sale impresionante adversarul lui Dinamo sau al Stelei în cupele europene.

Împotriva lui Dinamo a și marcat: reușita sa din meciul Dinamo - Sampdoria 1-1, din sferturile Cupei Cupelor, ediția 1988-1989, a determinat în cele din urmă, după 0-0 în returul din Italia, eliminarea ”câinilor” lui Mircea Lucescu.

În Juventus - Steaua 3-0 au înscris Di Livio, Del Piero și Ravanelli 

Cu Steaua a jucat atunci când era la Juventus: Vialli a fost integralist într-un 3-0 din septembrie 1995 (goluri Di Livio, Del Piero și Ravanelli), în grupele Champions League, în sezonul în care torinezii au câștigat competiția.

La Juve, antrenată de Marcelo Lippi, jucau lângă Vialli, printre alții, Angelo Peruzzi, Paulo Sousa, Didier Deschamps, Antonio Conte sau Alessandro Del Piero, în timp ce la Steaua lui Dumitru Dumitriu evoluau Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Constantin Gâlcă, Narcis Răducan, Adrian Ilie, Marius Lăcătuș sau Ion Vlădoiu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!