Guardiola l-a spionat pe 'taticul' Ferguson! Sir Alex nu se sperie de Barca: "E timpul sa castigam Liga!"

Autor: Sport.ro
Joi 05 Mai 2011, 09:57

	Guardiola l-a spionat pe 'taticul' Ferguson! Sir Alex nu se sperie de Barca: "E timpul sa castigam Liga!"

Pep Guardiola a fost pe Old Trafford aseara si l-a spionat pe Sir Alex Ferguson. Desi acesta a facut sapte modificari in echipa de start, United a castigat cu 4-1 in fata celor de la Schalke. Englezii vor revansa pentru finala pierduta in 2009 la Roma.

"Data trecuta am fost favoriti in fata Barcelonei. Poate ca avem putin mai multa experienta, dar ei sunt la cel mai inalt nivel in ceea ce priveste dezvoltarea celor doua cluburi de la ultimul meci pana acum. Nu cred ca trebuie sa abordam finala cu o lipsa de incredere. Forma Barcelonei in Liga Campionilor a fost foarte buna in acest sezon. Jucam impotriva unei echipe fantastice, dar nu putem fi speriati de acest lucru. Forma lor este evidenta. Datoria noastra este sa gasim o solutie de a juca impotriva lor. Cu siguranta va fi un meci bun", a spus Ferguson.

"Suntem acolo unde ne doream sa fim. Am spus adesea ca ar trebui sa avem performante din ce in ce mai bune de-a lungul anilor si sunt sigur ca aceasta echipa poate castiga LC", a adaugat Alex Ferguson.

 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT