Glasgow Rangers: "Unirea este mai puternica decat Steaua!"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 August 2009, 11:42
Glasgow Rangers: "Unirea este mai puternica decat Steaua!"

Mijlocasul lui Glasgow Rangers, Nacho Novo, a declarat ca echipa sa are o oportunitate sa treaca de faza grupelor in Liga Campionilor, dar si celelalte echipe cred acelasi lucru dupa tragerea la sorti de joi, informeaza site-ul oficial.

Kris Boyd: "Bine ca nu am picat cu Barcelona sau Manchester United!"

"Suntem multumiti de rezultatul tragerii la sorti dar sa nu fim prea incantati de sansele de a trece de grupe sau sa ne facem planuri. Asta ar putea fi foarte periculos, nu este nimic simplu in Liga Campionilor.

Oamenii se uita si spun ca probabil nu avem cea mai grea grupa. As putea spune ca este adevarat, grupa cu Arsenal, Standard Liege, Olympiakos si AZ Alkmaar poate fi comparata cu a noastra. Dar cred ca va fi foarte greu. Daca ne uitam la grupa, avem o oportunitate, dar si celelalte echipe vor spune acelasi lucru", a spus Nacho Novo pentru The Herald.

Atacantul Kris Boyd este multumit ca Glasgow Rangers a evitat echipe precum FC Barcelona sau Manchester United.

"Cand te uiti cu ce echipe puteam juca si vezi si celelalte grupe, atunci trebuie sa fii destul de multumit. Nu sunt nici macar pentru o secunda ca este usor sa invingi pe Sevilla, Stuttgart sau Unirea. Nu va fi usor.

Nu sunt meciuri usoare cand ajungi in faza grupelor din Liga Campionilor si suntem constienti de asta. Dar preferam sa jucam impotriva acestor echipe decat impotriva Barcelonei sau a lui Manchester United. Cred ca suntem mai pregatiti acum decat data trecuta, cand am evoluat in grupa cu Stuttgart, Barcelona si Lyon. Cred ca avem o sansa", a spus Kris Boyd pentru The Sun.

Campioana Romaniei, Unirea Urziceni, va evolua in grupa G a Ligii Campionilor, alaturi de FC Sevilla (Spania), Glasgow Rangers (Scotia) si VfB Stuttgart (Germania), conform tragerii la sorti de joi de la Monte Carlo.

Faza grupelor Ligii Campionilor va avea loc in perioada 15 septembrie - 9 decembrie.

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT