FIFA a anuntat mijlocasii nominalizati pentru echipa anului! Realul are cei mai multi reprezentanti, englezii nu au NICIUNUL

FIFA a anuntat mijlocasii nominalizati pentru echipa anului! Realul are cei mai multi reprezentanti, englezii nu au NICIUNUL

FIFA si FIFPro au anuntat astazi lista celor 15 de fotbalisti nominalizati pentru a intra in compartimentul median al celei mai bune echipe a anului 2014.

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) si Sindicatul International al Fotbalistilor (FIFPro) au anuntat, astazi, lista celor 15 mijlocasi nominalizati pentru echipa ideala a anului.

Ca si anul trecut, pe lista aleasa de FIFA si FIFPro si-au trecut numele cei mai importanti jucatori ai celor mai puternice echipe din lume.

Daca lista fundasilor (DETALII AICI) a oferit o mare surpriza, fotbalistii englezi si cei italieni lipsind cu desavarsire, cea a mijlocasilor a adus in prim plan un intalian. Este vorba, bineinteles, despre nimeni altul decat Andrea Pirlo. Cu toate acestea, englezii nu sia-u trecut numele nici pe lista cu cei mai buni mijlocasi.

In schimb, mai multe formatii din Anglia, printre care Chelsea (Fabregas), Manchester United (Di Maria), Arsenal (Ozil) sau Manchester City (Yaya Toure) si-au trimis reprezentantii.

Un new-entry pe lista este francezul Paul Pogba, castigatorul titlului de cel mai bun tanar jucator in 2013.

In total, 55 de jucatori au intrat in cursa pentru echipa ideala FIFA - FIFPro a anului 2014. Primul 11 va cuprinde un portar, patru fundasi, trei mijlocasi si trei atacanti, sistemul ales fiind un 1-4-3-3.

Echipa anului 2014 va fi decisa in urma voturilor fotbalistilor profesionisti din intreaga lume, afiliati FIFPro. Numele atacantilor vor fi anuntate pe 1 decembrie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies