Fernando Hierro vine pe canapeaua virtuala Heineken #ShareTheSofa pentru a comenta meciul Schalke - Real Madrid

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Februarie 2014, 15:19

	Fernando Hierro vine pe canapeaua virtuala Heineken #ShareTheSofa pentru a comenta meciul Schalke - Real Madrid

►Comenteaza Schalke - Real Madrid LIVE cu Fernando Hierro! Pune-i intrebari AICI si #sharethesofa!

Diseara, pe platforma #ShareTheSofa, lansata de Heineken pe Twitter, fanii UEFA Champions League din intreaga lume au sansa de a comenta meciul Schalke – Real Madrid, in direct cu Fernando Hierro, fundasul madrilen cu cea mai lunga activitate in tricoul „blanco”.

Iubitorii fotbalului de calitate sunt invitati sa ia loc pe canapea alaturi de celebrul fotbalist, cunoscut pentru perioada in care a jucat la Real Madrid si la Nationala Spaniei, evoluand in peste 500 de meciuri oficiale pentru Galactici si in aproape 100 de meciuri pentru Spania, cu care a participat la 4 Campionate Mondiale si la 2 Campionate Europene.
Anul acesta, seria meciurilor UEFA Champions League a fost reluata pe 18 februarie, odata cu intrarea in saisprezecimile competitiei. Cu ocazia meciului dintre Manchester City si Barcelona, microbistii au avut sansa de a-i adresa intrebari lui Patrick Kluivert, fostul atacant si actualul antrenor secund al lui Van Gaal la nationala Olandei.
Pana la finala, care va avea loc pe 24 mai, noi nume mari ale fotbalului international se vor alatura proiectului #ShareTheSofa si vor comenta meciurile din UEFA Champions League.

Hashtag-ul #ShareTheSofa a fost lansat de Heineken® in timpul meciului dintre AC Milan si Celtic FC, in noiembrie 2013. Atunci, fostul capitan al Nationalei Olandei, Ruud Gullit, a raspuns mesajelor primite pe Twitter, discutand despre hobby-urile personale, deciziile arbitrilor si performanta jucatorilor. Al doilea invitat a fost Owen Hargreaves, care a raspuns in timp real intrebarilor venite pe #ShareTheSofa, in timpul meciului Manchester City - Bayern. A urmat nu mai putin celebrul Ruud van Nistelrooy, fostul atacant de la Blancos, care a comentat meciul dintre Real Madrid si Juventus.

Prin #ShareTheSofa, Heineken®, partenerul UEFA Champions League din 2005, aduce experienta UEFA Champions League mai aproape de iubitorii fotbalului din intreaga lume, oferindu-le sansa de a vedea meciurile prin ochii unor specialisti. 

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies