Ruud Gullit sharethesofa Liga Campionilor

AGITATIE MAXIMA in jurul lui Ruud Gullit! Ce a facut Bartos langa Super Olandez! FOTO

Cea mai tare seara din Liga a fost la Bucuresti. Finala si #sharethesofa l-au adus pe Ruud Gullit la Bucuresti, in Centrul Vechi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Mai 2014, 16:39
Data actualizarii: Duminica 25 Mai 2014, 16:38

Olandezul a baut o bere si a fost in direct la Finala. De la intalnirea cu el nu au lipsit si vedetele ProTV si bloggeri.

REACTII

Pavel Bartos a fost cel mai fericit si s-a bucurat ca un copil. :) El si-a facut un selfie chiar langa marele jucator al lui AC Milan. In spatele lui Bartos erau vedetele Ioana Cosma si Corina Caragea, pe care le stiti atat de bine de la Sport.ro si de Stirile din Sport de la PROTV.

Si bloggeri au fost langa Gullit la finala Ligii. Chinezu' a spus ca nu e prea fericit pentru ca Ramos a dus meciul in prelungiri. Pana la urma si-a facut un selfie cu Bartos si Andi Moisescu, poza in care era foarte fericit. :) Gullit i-a oferit un tricou cu autograf.

Pavel Bartos s-a distrat maxim: a facut haz de necazul Stelei, spunand ca Real e chiar norocoasa ca nu are in lot un jucator ca Pintilii, autor al ratarii unei lovituri de la 11 m la Finala Cupei. Apoi si-a facut si el un selfie: cu Ioana Cosma si Corina Caragea.

Vedeta de la ApropoTV, Andi Moisescu a fost la finala Ligii, in acelasi loc in care a fost si Gullit. A incercat cateva glume, care au avut mare priza in randul fanilor sai de pe Twitter:

Vlad Petreanu a venit si el pregatit la eveniment. Si-a dat seama ca a devenit putin nostalgic, mai ales ca la Sport.ro tocmai se difuzase super finala Ligii din 1989, Steaua - Milan. Apoi si-a facut un selfie cu Ruud Gullit :)

 

Adrian Georgescu a tras concluziile unei seri magice:

 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!