Fanii lui Manchester City fierb de furie pe rețelele sociale: "Dezastru!"

Manchester City - RB Leipzig etihad Manchester City uefa champions league Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 22:46
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 22:47

Manchester City - Red Bull Leipzig s-au confruntat în a cincea etapă din grupele UEFA Champions League.

După doar 33 de minute, Red Bull Leipzig a reușit să marcheze de două ori în poarta lui Stefan Ortega, preferat de Pep Guardiola ca titular în locul lui Ederson pentru întâlnirea din grupele Champions League.

Fanii lui Manchester City fierb de furie pe rețelele sociale: "Dezastru!"

Fanii lui Manchester City au izbucnit pe rețelele social media, evidențiind faptul că defensiva trupei de pe "Etihad" lasă de dorit, dar și că nu au înțeles ce s-a întâmplat în partida de "acasă". 

"Defensiv Manchester City e un dezastru în acest sezon", "Ce e asta?", "Manchester City mă omoară cu zile!", "Hai să ne strângem și să râdem de Manchester City", sunt câteva comentarii lăsate pe platforma Twitter/X de fanii "cetățenilor".

În minutul 13, Lois Openda a deblocat tabela de marcaj, ca 20 de minute mai târziu, fotbalistul lui Red Bull Leipzig să majoreze diferența la 2-0 în favoarea echipei din Bundesliga.

Ultima dată când Manchester City a primit mai mult de două goluri de la Red Bull Leipzig a fost în 2021, tot în grupele UEFA Champions League, doar că atunci scorul s-a terminat 6-3 în favoarea "cetățenilor".

Pep Guardiola a anunțat când revine Kevin de Bruyne

Kevin de Bruyne (32 de ani) s-a accidentat la începutul lunii august. Belgianul, care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Pep Guardiola în sezonul precedent, când echipa a reușit să câștige titlul, Liga Campionilor și FA Cup, a început sezonul cum nu se putea mai rău.

În luna august, belgianul s-a accidentat la tendon și a suferit o operație care-l ține și acum departe de gazon. Pep Guardiola, antrenorul campioanei Europei, a vorbit despre situația starului belgian și este convins că acesta va fi din nou la dispoziția sa la începutul lunii ianuarie.

„Dacă el a spus că se va întoarce în ianuarie, atunci va fi ianuarie. El nu mai are 21 de ani, timpul zboară, din păcate este accidentat și trebuie să se refacă bine, să se pregătească bine și nu ne așteptăm ca după o săptămână să fie perfect”, a spus Guardiola, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!