Englezii viseaza frumos! Guardiola, declaratii spectaculoase: motivele pentru care Messi va ajunge in curand la o echipa din Premier League

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Octombrie 2016, 13:33

	Englezii viseaza frumos! Guardiola, declaratii spectaculoase: motivele pentru care Messi va ajunge in curand la o echipa din Premier League

Guardiola se bate in aceasta seara cu propria creatie. Barcelona - Manchester City e cel mai tare afis al serii in Champions League. Toate rezumatele vor fi la Sport.ro, ora 23:50

Guardiola spune ca si-ar dori ca Leo Messi sa isi incheie cariera la Barcelona, dar e aproape convins ca acest lucru nu se va intampla.

Si asta din mai multe motive. O noua experienta, pentru ultimii ani ai carierei, sau poate doar o altfel de viata pentru copii lui - "Premier League e locul perfect pentru un nou inceput", e convins Guardiola.

"Cea mai mare dorinta a mea este ca Messi sa isi incheie cariera aici, pe Camp Nou. Dar nu exclud faptul ca, intr-o zi, sa isi doreasca sa joace in alta parte."

"Poate doar pentru faptul ca vrea ca baietii lui sa invete engleza, sau sa traiasca pur si simplu o noua experienta, asa cum s-a intamplat cu multi dintre noi in trecut. E o posibilitate."

"Daca se va intampla asta, cu toate ca, repet, nu mi-as dori, sunt convins ca patru, cinci cluburi isi vor dori sa il transfere."

"Dar stiti cine va decide asta? Doar el poate sa decida. Nu eu, chiar daca l-as vrea, nu altcineva. Va fi doar decizia lui Leo Messi.", a spus Pep Guardiola la conferinta de presa de pe Camp Nou.

Rezumatele tuturor meciurilor din UEFA Champions League sunt in aceasta seara la Sport.ro, ora 23:50. Programul AICI

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies