Real Madrid Cristiano Ronaldo Juventus Torino marcelo uefa champions league Liga Campionilor

Dezvaluirea incredibila a lui Marcelo! Ce a facut Cristiano Ronaldo inainte de finala UEFA Champions League: "A trebuit sa va mint! Asta mi-a spus!"

Brazilianul Marcelo recunoaste ca a aflat de plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus inainte de finala UEFA Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2019, 13:49
Data actualizarii: Luni 11 Februarie 2019, 13:51

Fundasul stanga al celor de la Real Madrid, Marcelo, a recunoscut intr-un interviu ca a aflat de plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino cu mult inainte ca mutarea sa fie facuta oficial. Cei doi sunt buni prieteni, presa din italia scriind in ultimele luni ca Marcelo ar putea sa-l urmeze pe Ronaldo la Juve.

Intr-un interviu pentru Esporte Interativo, Marcelo a dezvaluit: "La naiba, ne antrenam pentru finala si el mi-a spus: plec!" a spus Marcelo. Jurnalistul i-a adus aminte lui Marcelo ca negase acest lucru in trecut: "Ti-a spus inainte de finala? Inseamna ca m-ai mintit!" Marcelo a recunoscut: "Da, a trebuit sa va mint".

Marcelo a fost insa unul dintre putinii oameni de la Real Madrid care au aflat din timp de plecarea lui Cristiano Ronaldo. Intrebat despre interesul de la Juventus pentru el, Marcelo s-a rezumat sa spuna: "Juve e un club grozav. Eu am insa contract cu Real Madrid".

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!