Liga Campionilor

De neînțeles! Hummels a primit roșu direct după o intrare corectă, iar Borussia a pierdut meciul din Ligă cu Ajax

Echipa din Dortmund a jucat în zece mai bine de o oră.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 12:06
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 12:11

Mats Hummels a fost eliminat în minutul 29 al meciului de aseară din grupele Ligii Campionilor dintre Borussia Dortmund și Ajax Amsterdam, iar olandezii, cu un om în plus, au câștigat în cele din urmă cu 3-1.

Cartonașul roșu acordat a fost însă de neînțeles, pentru că intervenția lui Hummels a fost mai mult decât corectă și nimeni din cabina VAR nu a intervenit pentru a schimba decizia!

Hummels împotriva tuturor

”Nu am nicio idee cum poate să dea un astfel de cartonaș roșu un arbitru despre care se presupune că este la nivel de Liga Campionilor. A fost o decizie absurd de greșită”, a precizat fundașul neamț, făcând referire la centralul Michael Oliver.

Hummels nu a iertat nici presupusa victimă de la Ajax, Antony: ”Nu trebuie să ignorăm reacția lui teatrală. Mai întâi s-a uitat în sus și apoi a început să se rostogolească pe gazon. A venit ulterior la mine și mi-a spus că nu a fost nimic de roșu acolo”.

CITESTE SI
Modifică setările cookies