Cât costă ceasul exclusivist, de doar 18 grame, pe care Pep Guardiola l-a purtat la Real Madrid - Manchester City

Richard Mille 27-01 Pep Guardiola Real Madrid - Manchester City Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 17:20
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 18:26

Real Madrid și Manchester City au terminat la egalitate, 3-3, pe Santiago Bernabeu.

Echipa calificată în semifinale se va decide în returul de pe Etihad. Manchester City, formație care are 22 de meciuri consecutive fără eșec în UEFA Champions League, pornește ca favorită.

Ceasul purtat de Pep Guardiola la Madrid valorează 1,3 milioane de euro!

La Madrid, antrenorul Pep Guardiola (53 de ani) a purtat un ceas exclusivist, produs în ediție limitată. Tehnicianul lui Manchester City a fost văzut cu un ceas Richard Mille 27-01. Potrivit Marca, „Guardiola este unul dintre puținii norocoși de pe planetă” care poartă un astfel de ceas.

Ceasul este o ediție specială fabricată în onoarea lui Rafael Nadal, în numai 50 de exemplare. Un model Richard Mille 27-01 costă 1,3 milioane de euro, potrivit sursei citate.

De asemenea, ceasul cântărește doar 18,83 grame, fiind cel mai ușor ceas mecanic din lume. Compania fondată de francezul Richard Mille, în 2001, a făcut acest ceas din titan de gradul cinci, aluminiu și litiu.

Richard Mille 27-01, o capodoperă a ceasurilor

Marca notează că ceasurile Richard Mille 27-01 au fost inițial scoase la vânzare la prețul de 800.000 de euro. Datorită cererii, modelul a ajuns acum aproape să-și dubleze valoarea.

„Faptul că profesioniști de succes din lumea sportului, precum Rafael Nadal sau Pep Guardiola, îl poartă la încheieturi face ca această capodoperă a ceasurilor să fie și mai exclusivistă”, scriu jurnaliștii iberici.

  • Altfel spus, ceasul purtat de Pep Guardiola la Real - City valorează cât salariul lui Charalambous pe 18 sezoane la FCSB, care câștigă 6000 de euro pe lună la liderul din Superliga.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!