UEFA Liga Campionilor Manchester City PSG Liga Campionilor

Veste bomba de la UEFA: Manchester City si PSG trimit bani in Romania! Anuntul facut in urma cu putin timp

Steaua, Pandurii, Petrolul si Astra vor incasa bani frumosi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Septembrie 2014, 20:12
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 11:16

Asociatia Cluburilor Europene, unicul organ independent ce reprezinta cluburile la nivel european, dezvaluia in urma cu o scurta perioada ca toate echipele calificate in sezonul trecut al cupelor europene vor primi o parte egala din suma de 50 de milioane de lire sterline stransa dupa amenzile primite pentru incalcarea Fair-Play-ului Financiar. O mare parte din acest bani vor veni de la PSG si Manchester City, principalele cluburi afectate de sanctiunile UEFA.

La doar cateva zile distanta, UEFA a confirmat decizia, aceasta fiind comunicata in urma cu putin timp.

Cele 4 reprezentante ale Romaniei in sezonul 2013/2014 vor primi cate 210.000 de lire (237 de cluburi au participat sezonul trecut in cupele europene). Steaua a ajuns in grupele Ligii Campionilor, Pandurii s-a calificat in grupele Europa League, in timp ce Astra si Petrolul au fost eliminate in play-off-ul Europa League in sezonul precedent.

Pentru moment, UEFA nu a anuntat si alte sanctiuni pentru cluburile in cauza - desi se putea ajunge si la suspendarea dreptului de a transfera sau la limitarea numarului de jucatori participanti in cupele europene pentru echipele gasite vinovate de incalcarea FPF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!