AM FOST ca ei! Schalke e demolat Steaua cu 3-0, dar diferenta a fost mult mai MICA! Cifrele care ii vor enerva pe jucatorii lui Reghe:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 09:00

	AM FOST ca ei! Schalke e demolat Steaua cu 3-0, dar diferenta a fost mult mai MICA! Cifrele care ii vor enerva pe jucatorii lui Reghe:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Steaua nu a jucat atat de slab dupa cum a aratat-o jocul. S-a vazut de oriunde priveai partida: de acasa, de la stadion si de la orice terasa cu bere si fum.

De data asta Steaua nu a jucat stralucit, vorbim totusi de Schalke, insa a pierdut intr-un stil pur romanesc.

Practic, dupa primul gol incasat, dupa ce Szukala a gafat si nu s-a inteles cu Tatarusanu, nimic nu s-a mai putut schimba, asa ca la final a fost 3-0 pe tabela, pentru nemti.

Pana la urma, daca ne uitam pe cifre, ne dam seama ca diferenta a fost mult mai mica, iar dupa cum spuneau multi dintre oamenii de fotbal, imediat dupa meci, echipa lui Reghe merita intr-o masura sa plece din Germania cu un punct.

Cifrele:

Schalke - Steaua
posesie: 56-44%
suturi pe poarta: 13-10
suturi: 8-6
cornere: 5-5
kilometri alergati: 110-112,9

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT