TSUNAMI la Londra! Efectul victoriei lui Basel se intinde pana in ultima etapa! Cum s-au complicat calculele dupa Schalke 3-0 Steaua si Chelsea 1-2 Basel

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 23:59

	TSUNAMI la Londra! Efectul victoriei lui Basel se intinde pana in ultima etapa! Cum s-au complicat calculele dupa Schalke 3-0 Steaua si Chelsea 1-2 Basel

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a pierdut la Schalke insa pentru stelisti acest lucru nu este neaparat o drama.

Mai rau este ca Basel a castigat la Chelsea acasa si se inscrie cu sanse mari la locurile 2-3, in masura in care Chelsea va reusi sa se redreseze si sa castige grupa, fiind favorita certa pe hartie.

Decisive pentru echipa lui Reghe sunt acum meciurile cu Basel, dubla din octombrie si noiembrie, cand campioana Romaniei isi va disputa practic calificarea in primavara europeana, fie in Europa League sau in Champions League.

Un alt efect negativ al victoriei lui Basel la Chelsea este si faptul ca englezii vor juca pentru calificare pana in ultima etapa, atunci cand la Londra merge Steaua, Reghe mizand pana acum pe o oarecare relaxare a londonezilor!

Programul grupei Stelei

Schalke - Steaua/ 18 septembrie
Steaua - Chelsea/ 10 octombrie
Steaua - Basel/ 22 octombrie
Basel - Steaua/ 6 noiembrie
Steaua - Schalke/ 26 noiembrie
Chelsea - Steaua/ 11 decembrie

Clasamanet dupa prima etapa

Schalke 3p +3
Basel 3p +1
Chelsea 0p -1
Steaua 0p -3

Declaratii dupa tragerea la sorti:

"Cred ca este o grupa unde noi chiar putem sa ne calificam in primavara UCL. Eu cunosc foarte bine echipele din grupa. Cu Chelsea am jucat anul trecut, cu Basel am jucat in amicale, pe Schalke o cunosc, de asemenea, foarte bine" - Laurentiu Reghecampf,

"E o problema ca meciurile cu Basel sunt unul după altul. Să nu credem că e asa usor sa bati o echipa in doua saptamani. Asta doar daca esti Real Madrid si e diferenta foarte mare", a spus Basarab Panduru, fost jucator al Stelei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT