Dinamo Constantin Anghelache Gica Mihali Liga 2

„Ești expirat, nu mai ai treabă cu fotbalul!” Dinamoviști se „mușcă” între ei. Ce acuze își aduc

Gheorghe Mihali (56 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, s-a lansat într-un adevărat atac la adresa lui Constantin Anghelache (77 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 14:49
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 15:09

Declarat de unele declarații făcute de acesta din urmă, Mihali l-a invitat să înceteze cu sfaturile despre cum ar trebui condus clubul din „Ștefan cel Mare”, deoarece în momentul în care a condus clubul nu a făcut nimic notabil.

„N-am cum să fiu de acord cu domnul acela, nu știu câți ani are, care a fost președinte și el, Anghelache, care îi cântă prohodul lui Dinamo de nu știu cât timp. Dar el să nu uite că a fost președinte aici și n-a făcut nimic! 

Ba da, a făcut ceva: un contract al lui Ionuț Șerban care a băgat clubul în colaps. A făcut și el un contract, dar l-a făcut prost. L-au ținut pe copilul ăla 7 ani, l-au plătit, dar n-a jucat deloc.

Îl văd pe Anghelache că vine și dă lecții de condus clubul și de comportament...Stai, domnul Anghelache, că tu ești expirat, nu mai ai treabă cu fotbalul! La dat din gură suntem toți șmecheri, dar ai fost aici, în miezul clubului, și n-ai făcut nimic”, a spus Gică Mihali, potrivit gsp.ro.

Dinamo evoluează acum în liga secundă după ce a retrogradat la finalul sezonului trecut, iar fanii din DDB încearcă să preia total frâiele clubului în încercarea de a-l salva de la faliment.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies