Ionut Lupescu Dinamo liga 2 Liga 2

EXCLUSIV „Acționariatul a nenorocit acest club!” Ionuț Lupescu, atac dur la conducătorii lui Dinamo: „S-au făcut multe șmecherii, găinării”

Fosta mare glorie dinamovistă, Ionuț Lupescu, regretă situația în carea a ajuns Dinamo în momentul de față și arată cu degetul către conducerea clubului din „Groapă”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 17:47
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 17:55

Dinamo se află în procedură de insolvență și a retrogradat pentru prima oară în istorie în liga secundă.

„Nu se știe care mai e Dinamo. Acționariatul care este același și din păcate de ani de zile tot au nenorocit acest club.

Eu am plecat în 2001 de la Dinamo și de atunci am spus că lucrurile nu merg bine și iată că a fost din ce în ce mai rău.

Știu că suporterii de multe ori m-au dorit înapoi, cei din DDB-urile internaționale vor să mă bag în DDB și așa mai departe, dar eu nu am fost căutat niciodată în 20 de ani de Dinamo.

Trebuie să fiu convins eu în primul rând că acolo unde mă duc lucrurile sunt așezate într-o ordine, să spunem, cât de cât normală, ceea ce la Dinamo nu găsești.

Sunt trei Dinamo, e încurcată așa și așa. Sper ca suporterii să nu facă aceeași greșeala ca cei de la Steaua și să fie divizați”, a spus Ionuț Lupescu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Lupescu nu l-a iertat nici pe Badea

Ionuț Lupescu s-a arătat contrariat de faptul că palmaresul lui Dinamo este deținut de Nicolae Badea și spune că acest lucru a fost posibil din cauza „găinăriilor” care s-au făcut la club în ultimii ani.

„Ai mai auzit pe cineva să aibă palmaresul unui club? Și al unui club mare în România, da? Să fie al unei persoane? Este strigător la cer, e o nebunie curată! Dar s-au făcut atâtea șmecherii, găinarii la Dinamo în ultimii 20 de ani încât s-a ajus unde s-a ajuns”, a mai spus Lupescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!