Vlad Iacob Dinamo Liga 2

Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, s-a încurcat când a fost întrebat despre titlurile câștigate de „câini”

Dinamo și-a numit un nou administrator special, post lăsat liber de Iuliu Mureșan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 10:15
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 10:22

UPDATE | Iacob: „Jucătorii ar trebui să îmbrace tricoul lui Dinamo cu demnitate!”

„În continuare jucătorii ar trebui să îmbrace tricoul lui Dinamo cu demnitate și joace cu tot sufletul pentru a doua cea mai titrată echipă din România”, a spus Vlad Iacob la PRO ARENA.

Întrebat dacă știe câte titluri are Dinamo în palmares, noul administrator special al lui Dinamo s-a fâstâcit, a zis mai întâi că „roș-albii” au cucerit 13 titluri, apoi s-a corectat: „18 titluri are Dinamo în palmares”.

Dinamo are în vitrină 18 titluri naționale, 13 Cupe ale României și două Supercupe.


Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo vine în platoul emisiunii „Ora exactă în sport”, la prima apariție TV de la numirea sa în noua funcție. Emisiunea începe de la ora 10:00 și se vede în direct pe PRO Arena. Iacob își dezvăluie planurile pe care le are la echipa „câinilor” pentru a o readuce în prima ligă. 

Ce a spus Vlad Iacob după ce a fost anunțat oficial la Dinamo 

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului. 

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România și a demonstrat că este un partener esențial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de "football business" modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei. 

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși!

E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!", a spus Vlad Iacob, potrivit paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!