Tudorel Stoica csa steaua liga 2 Liga 2

EXCLUSIV Tudorel Stoica, discurs tăios despre situația de la CSA Steaua: "Vom ieși să ne spunem problema"

„Militarii” se află abia pe locul 11 în campionat.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 09:05
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 09:05

După 10 etape desfășurate în al doilea eșalon al României, CSA Steaua București se află în a doua jumătate a clasamentului cu 12 puncte. În consecință, formația dirijată de Daniel Oprița a înregistrat până acum două victorii, șase rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Tudorel Stoica, discurs tăios despre situația de la CSA Steaua: "Vom ieși să ne spunem problema"

Tudorel Stoica, fost internațional român și căpitan al Stelei București, de asemenea, unul dintre cei care au pus umărul la marele event din 1986, a vorbit despre situația critică de la trupa din Ghencea.

Fostul jucător a subliniat că e cât se poate de surprinzător locul ocupat de CSA Steaua în clasamentul ligii secunde și a subliniat că numele clubului îi obligă pe jucători să evolueze cât mai bine.

„Surprinzător. Nu am crezut că poate să fie așa de jos clasată. Într-un fel, atât timp cât nu au posibilitatea să intre în Liga 1, poate că îi înțeleg în mică măsură. Ar fi fost extraordinar pentru ei, neavând drept de promovare, să fie pe primele locuri, pentru că e Steaua București. 

Numele îi obligă. Când se va hotărî și se va spune public că 'vrem să intrăm' sau 'ăsta e obiectivul', am putea și noi, ăștia care am făcut performanță, să ieșim și să ne spunem problema. Până atunci... Nu știu ce vor cei de acolo. Noi nici atât nu avem de unde să știm.

Mă repet, numele Steaua îi obligă pe fiecare să joace! Suporterii, și ei săracii, înțeleg ce înseamnă un loc și meciuri nu prea bune, rezultate nu prea bune. Să sperăm că tot răul e spre bine”, a spus Tudorel Stoica pentru Sport.ro.

Ce a spus Tudorel Stoica despre procesul FCSB - CSA Steaua

În urma deciziei luate luni, lui CSA Steaua îi revine, în consecință, palmaresul din 1947-1998, incluzând Cupa Campionilor Europeni din 1986 și toate celelalte trofee cucerite în perioada respectivă, în timp ce FCSB-ului îi revine perioada 2003-2017. De asemenea, perioada 1998-2003 i-a fost atribuită celor de la AFC Steaua.

„Cum era normal. Mi se pare normal și era și firesc. A fost hotărârea asta de la început. Realitatea e asta. Clubul Steaua are Cupa Campionilor, palmaresul, culorile și emblema, iar Gigi Becali are... Ce are. Și a meritat. 

De când a intrat el în posesia clubului, echipei. Cu toate că au fost mari nereguli acolo. Dacă s-ar verifica, s-ar putea observa cum a putut să preia echipa de fotbal Steaua, când a luat-o el în 2003, atunci. 

Dar, în fine, asta e”, a spus Tudorel Stoica pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!