Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo! Suma la care a renunțat pentru a pleca din „Groapă” 

Dinamo steliano filip Liga 2 Steliano Filip
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 14:44
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 14:44

Steliano Filip și-a încheiat angajamentul cu Dinamo. 

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Sezonul recent, „câinii roșii” au pierdut barajul de retrogradare/promovare cu U Cluj, 1-3 scor general, și au căzut în eșalonul secund. De asemenea, clubul din Ștefan cel Mare se confruntă și cu datorii uriașe, de aproape 7 milioane de euro, după spusele lui Mircea Rednic (60 ani). 

Steliano Filip (28 ani) nu va pune umărul la redresarea clubului în sezonul 2022-2023. Conform As.ro, fundașul stânga și-a reziliat contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare și a renunțat la ultimele 4 salarii, respectiv 30.000 de euro, pentru a fi lăsat să plece de la echipă. 

  • Steliano Filip, care are și 7 prezențe la naționala României, mai avea contract cu Dinamo până la finalul sezonului următor.
  • 250.000 de euro este cota de piață a fundașului stânga pe care „câinii” l-au vândut în Croația în 2018, la Hajduk Split, pentru 500.000 de euro.
  • În România, Filip a mai jucat pentru LPS Banatul, Avicola Buziaș, FC Maramureș, Dunărea Călărași și Viitorul Constanța.

Ionel Augustin, discurs dur după umilința lui Dinamo cu Unirea Slobozia, 0-5 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!