Și demis, și amendat! Fostul jucător al naționalei României nu mai este antrenorul echipei din Liga 2

Florentin Petre Dacia Unirea Braila liga 2 Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 13:20
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 15:03

Echipa este pe ultimul loc în clasament la sfârșitul anului, fără vreo victorie.

Parcursul catastrofal din acest sezon al Daciei Unirea Brăila, ultima în clasamentul Ligii 2 cu doar două puncte, i-a fost fatal antrenorului principal, fostul internațional Florentin Petre (45 de ani și 54 de selecții în tricoul României).

Adunarea Generală Extraordinară a clubului a hotărât ieri ”rezilierea tuturor contractelor staff-ului tehnic și a jucătorilor echipei de seniori, cu excepția jucătorilor juniori localnici, precum și sancționarea financiară a tuturor persoanelor responsabile de aceasta gravă situație a echipei, conform clauzelor contractuale și a regulamentelor sportive în vigoare”, conform unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului din Brăila.

Florentin Petre era antrenorul Daciei Unirea Brăila din 2018

Florentin Petre o pregătea pe Dacia Unirea din 2018, bifând o retrogradare în liga a treia în primul sezon, dar și o promovare în liga secundă în această vară. 

Fără victorie în actualul campionat, echipa brăileană a suferit mai multe înfrângeri la scor: 0-7 acasă cu FC Buzău, 1-5 tot acasă cu FK Csikszereda sau 0-6 în deplasare cu FC Hermannstadt.

Foto: Facebook - Dacia Unirea Brăila

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!