stadion Dinamo Ionut Popa Razvan Zavaleanu Liga 2

VIDEO EXCLUSIV Se lucrează din greu pentru noul stadion Dinamo: ”Comandantul e foarte implicat. Nu e nicio zi în care să nu se ocupe”

Dinamo va închiria stadionul ”Arcul de Triumf” pentru următoarea partidă și speră că va avea, cât mai curând, un stadion nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 19:11
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 19:13

Termenul pentru demolarea ”bătrânului” stadion Dinamo a fost deja depășit. Momentan, nu este cunoscută o dată exactă la care va începe procedura de demolare, care depinde exclusiv de Clubul Sportiv Dinamo.

Nu se cunosc nici măcar detaliile proiectului pentru noul stadion al lui Dinamo. Ministrul Lucian Bode a spus, în luna mai, că arena va avea aproximativ 25.000 de locuri

Se lucrează pentru noul stadion Dinamo! Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu

Chestionat pe tema noului stadion Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei lui Ovidiu Burcă, a spus că Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, lucrează zilnic pentru noua arenă din ”Ștefan cel Mare”.

„Nu am mai multe informații decât aveți dumneavoastră, este o chestie în curtea Ministerului de Interne și a Clubului Sportiv Dinamo. Comandantul Ionuț Popa este foarte implicat în acest proiect, nu este nicio zi în care nu se ocupă de el.

Din câte am înțeles, sunt tot felul de etape procedurale care trebuie depășite, este destul de birocratică această procedură. Având în vedere strădaniile domnului comandant și a oamenilor din jurul său, lucrul ăsta va fi făcut până la urmă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

CITEȘTE ȘI: Directorul CNI, ultimele detalii despre noul stadion Dinamo! Când ar urma să apară macheta oficială

Ministrul de Interne Lucian Bode și oficialii celor de la CS Dinamo au profitat de aniversarea de 74 de ani a clubului din luna mai pentru a anunța că arena din ”Ștefan cel Mare” a fost predată către CNI.

Atunci, Bode a spus că noul stadion Dinamo va fi gata în 2024, adică după 24 de luni, termen fixat și pentru construcția stadioanelor Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf. Acum, pare din ce în ce mai greu de crezut că noua arenă din ”Ștefan cel Mare” va fi gata în 2024, având în vedere că nici măcar nu s-au încheiat toate procedurile premergătoare demolării actualului stadion.

VIDEO - Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

VIDEO - Ce spunea Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, în luna mai


Stadioanele de la care Dinamo s-a ”inspirat” pentru noua arenă din ”Ștefan cel Mare” pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!