Liga 2

Replica lui Dan Alexa pentru patronul Rapidului dupa ce a fost DAT AFARA: "Nu poti sa-ti bati joc de munca mea si sa ma scoti intr-o imagine proasta!"

Dan Alexa a fost demis de la Rapid dupa ce giulestenii au ratat promovarea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 August 2020, 10:54
Data actualizarii: Joi 13 August 2020, 11:00

Fostul antrenor al Rapidului i-a dat replica lui Victor Angelescu, patronul giulestenilor, care a declarat recent ca CV-ul nu joaca si nu conteaza realizarile din trecut. 

Vizibil deranjat de reactia lui Angelescu, Alexa i-a raspuns cu replici acide. 

  • Replica lui Dan Alexa pentru patronul Rapidului dupa ce a fost DAT AFARA: Nu poti sa-ti bati joc de munca mea si sa ma scoti intr-o imagine proasta!

"M-a deranjat foarte mult declaratia lui Victor Angelescu, ca 'nu conteaza CV-ul si nu joaca trecutul'. Doua dintre promovarile mele au venit atunci cand am antrenat minumum 30 de meciuri. Promovarile mele au venit atunci cand am antrenat mai mult timp. 

Nu am promovat acum, dar nu vreau nici sa apara rautati. Ma asteptam sa gandeasca altfel Angelescu. Nu a fost corecta declaratia. 

Facusem foaia asta exact cu promovarile mele (n.r o foaie pe care apar schematic echipele pe care le-a promovat). Mi-a zis Angelescu ca nu conteaza CV-ul. Sunt exact promovarile mele cu diferentele de puncte. Vreau sa vorbesc despre toate. M-a racait rau de tot, de asta am si vrut sa vorbesc. 

Respect omul care mi-a dat bani, dar nu poti sa-ti bati joc de munca mea si sa ma scoti intr-o imagine proasta. O avea ceva personal cu mine", a spus Dan Alexa pentru Gazeta Sporturilor. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies