Rămâne Dinamo fără stadion pentru meciurile de pe teren propriu? Anunțul lui Alin Petrache despre arena "Arcul de Triumf"

Dinamo Alin Petrache Arcul de Triumf Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2022, 23:21
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2022, 23:34

Ștefan cel Mare a intrat în renovări, iar oficialii de la Dinamo București luau în calcul dispuarea meciurilor de pe teren propriu pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a anunțat că trupa din "Ștefan cel Mare" va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Arcul de Triumf".

"Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul „Arcul de Triumf” și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională", a anunțat acesta la PRO ARENA, la sfârșitul lunii iulie.

"Arcul de Triumf", vis interzis pentru Dinamo?

Alin Petrace, președintele Federației Române de Rugby, a declarat că gazonul de pe stadion se află într-un proces de regenerare, urmând ca pe arenă naționala de rugby a României să dispute meciurile de pregătire pentru Cupa Mondială din 2023. 

"Nu, cum să fie schimbat gazonul pe 'Arcul de Triumf'? A intrat într-o regenerare de 30 de zile, pentru că am avut turnee importante pe el. Trebuie să fie readus la o suprafață normală de joc. Ars nu a fost, doar tocit, deoarece au fost 24 de echipe pe el. Am stabilit cu cei care fac mentenanța că, 30 de zile, să nu fie niciun fel de activitate pe el. E destul de delicat. De-asta mă și întreb uneori cum ar putea să joace toate echipele acelea multe care și-au exprimat intenția pe 'Arc'. Ieri arăta extrem de bine. Au mai rămas cam 10 zile, iar după e bun de joc.

Intrăm în program de pregătire pentru Cupa Mondială. Echipa națională de rugby are 12 meciuri internaționale în perioada următoare, toate pe 'Arcul de Triumf'", a declarat acesta pentru Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!