Ovidiu Burcă e direct. Câte salarii restante sunt la Dinamo

Dinamo liga 2 Ovidiu Burca Liga 2 Ovidiu Burcă
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 16:55

Trupa din Ștefan cel Mare are în continuare probleme financiare, chiar dacă s-au mai achitat din bani după ce jucătorii au intrat în grevă la începutul săptămânii trecute, când nu s-au antrenat pentru o zi.

De la Dinamo au și plecat câțiva jucători. Astfel, lotul lui Ovidiu Burcă s-a înmuiat, pe de o parte, iar pe de altă parte conducerea a scăpat de plata câtorva salarii din club.

Ovidiu Burcă e direct. Câte salarii restante sunt la Dinamo

Totuși, antrenorul a fost întrebat după meci despre salariile restante de la Dinamo, evidențiind faptul că în clipa actuala că doar unul singur trebuie să mai fie achitat.

„În momentul de față, este un singur salariu restant. Nu vreau să vorbesc mult despre asta, nu e problema mea cu salariile. Este o zonă de decentă normalitate. Nu este perfect totul, dar lucrurile s-au liniștit. Cred că suntem pe drumul bun. E o campanie de redirecționare a impozitului. Facem tot ce putem. Este un demers pentru oricine vrea să ne ajute.

Nu cred că există mari lipsuri, neajunsuri. Suntem într-o procedură de reorganizare financiare. Apasă, e normal, dar ăsta e momentul, trebuie să ne asumăm. Ce putem să facem e să ne antrenăm și să jucăm cât mai bine.

DDB este o plasă de siguranță foarte importantă pentru noi. Ne dă liniște. Apoi, de câțiva ani de zile, a existat această incertitudine la Dinamo, nu este ceva nou. Dar cred că suntem aproape de final cu această stare de incertitudine.

A venit domnul Șerdean, a luat pachetul de acțiuni, dar acum am ajuns într-un punct în care nu mai putem continua așa. Trebuie să găsim soluții. Știu că se dorește să se aprobe acel plan de reorganizare, se vor tăia din datorii”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului cu CS Păulești.

Ovidiu Burcă s-a enervat și a plecat de la interviu când a fost pus să comenteze gesturile lui Vali Lazăr

La un moment dat, în timpul meciului încheiat la egalitate și cu multe ratări pentru gruparea dirijată de Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloți spre banca lui Dinamo, dar asta nu a fost tot. Fostul jucător al ”câinilor” l-a făcut praf pe Burcă și la interviul de după meci.

Ovidiu Burcă a vorbit despre ultimele evenimente din viața clubului din ”Ștefan cel Mare” și a fost pus să comenteze gesturile făcute de fostul său elev, moment în care antrenorul a plecat de la interviu.

”Nu comentez! Ce... asta e de comentat?”, a spus Burcă, după care a plecat.

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a jucat la Buftea împotriva celor de la CS Păulești din Liga 3. Dinamo nu a reușit să treacă de echipa lui Vali Lazăr în primul meci al anului. Tabela a rămas nemodificată din primul, până în ultimul minut: 0-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!