Banel Nicolita Banel Nicolita cearta suporteri Fotbal intern

Bănel Nicoliță, luat tare de suporteri! 

În vârstă de 38 de ani, Nicoliță a jucat în prima reprezentativă 38 de meciuri și a marcat un gol. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 17:10

Bănel Nicoliță, fostul jucător al naționalei și al Stelei, a povestit un episod ciudat care i s-a întâmplat. 

Tip care frapează prin sinceritate, fostul fotbalist brăilean era genul de sportiv care dădea totul pe teren. Cu spirit de sacrificiu și resurse nebănuite de energie, Nicoliță impresiona prin raidurile de pe flancul drept. Avea și meciuri însă când nu reușea să exceleze. 

Bănel Nicoliță, luat tare de fanii Stelei

Iar când Steaua termina cu o înfrângere un derby cu Dinamo... ieșea iureș din partea fanilor. Nicoliță a aminit de o partidă în care Steaua a fost răpusă de eterna rivală. Când a ajuns aproape de casă, fostul mijlocaș dreapta a trăit momente de panică. 

“M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4 (n.r. la meciul din ajunul Paştelui, în 2007). Au marcat Niculescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi aşa mai departe. 

Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila. 

Bănel Nicoliță: "Erau vreo 60 de inși"

Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcați în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. 

Au coborât ei şi mi-au spus: «Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?». Le-am şi spus: «Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?». Am avut o discuţie.

Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo. Nu, am avut o discuţie cu ei. În spate au mai înjurat, dar cei din faţă nu”, a povestit Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

  • Bănel Nicoliță a evoluat pentru Dacia Brăila, Poli Timișoara, Steaua București, Saint-Etienne, FC Nantes, FC Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureș și Aris Limassol.
  • Cele mai multe apariții le-a avut la Steaua București (n.r. - actuala FCSB), 263, unde a reușit să înscrie 35 de goluri și să paseze decisiv în 42 de situații.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!