VIDEO Până și Gabi Tamaș e uluit: "Nu credeam că un fotbalist poate să facă așa ceva! E prea mult"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 16:45
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 16:44

Gabi Tamaș (39 de ani) a decis în această iarnă să semneze cu divizionara secundă Concordia Chiajna, alături de care efectuează în prezent cantonamentul.

Miercuri, Concordia Chiajna a disputat un meci amical împotriva celor de la Progresul Spartac, pierdut de ilfoveni, scor 0-1. Gabi Tamaș a jucat pentru echipa lui Eugen Trică, iar la final a vorbit și despre gesturile ieșite din comun ale lui Vali Lazăr, fostul fotbalist al lui Dinamo.

Gabi Tamaș, uluit de gesturile lui Vali Lazăr: "Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă așa ceva"

Sâmbătă, la amicalul Dinamo - CS Păulești 0-0, de la Buftea, Vali Lazăr, acum jucător al prahovenilor, a scos de la jambiere două perechi de chiloți de damă și le-a aruncat în dreptul băncii de rezerve a "câinilor". Gestul a fost adresat lui Ovidiu Burcă, antrenorul dinamoviștilor, cu care fotbalistul se află în conflict după despărțirea cu scandal de echipa din "Ștefan cel Mare".

Fostul dinamovist Gabi Tamaș, recunoscut pentru episoadele controversate din afara terenului, spune că nici el nu se aștepta să vadă un jucător făcând asemenea gesturi pe un teren de fotbal.

"Și pe mine m-a luat prin surprindere. Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă așa ceva. Zic că este prea mult pentru fotbal, e ca și cum nu respecți meseria. Nu e vorba de gest, că și pe mine m-au dat unii afară, m-au luat înapoi, m-au trimis nu știu unde, dar n-aș putea să-mi permit să fac un gest așa cum a făcut el.

Treaba lui, trebuie să își asume ce a făcut. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun, cu calități. Păcat că alege să facă aceste gesturi", a spus Gabi Tamaș.

  • CS Păulești a anunțat deja primele măsuri luate împotriva lui Vali Lazăr: reținerea salariului pe trei luni și reziliera contractului de antrenor pe care îl avea la echipa de juniori a clubului. DETALII AICI.

Dinamo cere oficial Federației să ia măsuri în cazul lui Vali Lazăr

La două zile după meciul de la Buftea, Dinamo a cerut Federației Române de Fotbal să ia măsuri împotriva lui Vali Lazăr și să arate toleranță zero pentru un astfel de comportament.

"Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram următoarele: 

Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. 

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat. 

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente. 

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul", a transmis Dinamo.

VIDEO Vali Lazăr: "Burcă și-a luat fustița și a plecat. Are impresia că e Dumnezeu pe pământ"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!