Tensiuni între Ovidiu Burcă și Vali Lazăr? ”Trebuie să iau atitudine când autoritatea mea e știrbită”

Ovidiu Burca Dinamo dinamo - unirea slobozia Vali Lazar Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 12:38
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 12:38

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit de ce l-a exclus pe Vali Lazăr (33 de ani) din lotul ”câinilor” pentru meciul cu Unirea Slobozia, câștigat cu 1-0.

Antrenorul ”câinilor” a lăsat de înțeles că a fost deranjat de atitudinea ”veteranului” dinamovist, motiv pentru care a decis ca acesta să rămână în afara lotului.

Ovidiu Burcă: ”Trebuie să iau atitudine când autoritatea mea e știrbită”

„Lazăr nu a fost în lot fiindcă nu a avut o atitudine profesionistă. Eu nu stau la discuții... Interesul echipei este mereu pe primul loc pentru mine, nu se negociază!

Sunt aici, la Dinamo, să iau decizii. Când sesizez că autoritatea mea e știrbită trebuie să iau atitudine. Eu nu fac diferențe între numele jucători, între români și străini, cel mai bun joacă, în viziunea mea. 

L-am pus și căpitan, am avut numeroase discuții, eu nu pot fi acuzat de rea intenție. Dar niciodată n-o să fac rabat de la principii! Vali Lazăr e în lot, o să fie cu noi, o să vedem când va reveni la meciuri”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit GSP.ro.

Dinamo - Unirea Slobozia 1-0

În urma acestui rezultat, Dinamo a ajuns la trei victorii în Liga 2. Cu nouă puncte, ”câinii” sunt pe locul 15, la egalitate cu FC Brașov.

Echipa pregătită de Ovidiu Burcă va întâlni Minaur Baia Mare în următoarea rundă, în deplasare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!