Liga 2

Nu e Dinamo! Patrick Petre și-a găsit echipă: ”O să semneze. Eu chiar sunt încântat”

Patrick Petre (24 de ani) este liber de contract după ce a plecat de la Dacia Unirea Brăila, club care a reziliat contractele jucătorilor și pe cel al antrenorului Florentin Petre.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 20:27
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 20:29

Florentin Petre crede că fiul său ar fi avut loc la Dinamo, acolo unde antrenor este Flavius Stoican, cel care l-a pregătit pe Patrick Petre și în perioada petrecută la Poli Iași! Patrick nu va sta mult fără echipă. Va semna în scurt timp cu o echipă care trage la promovare în Liga 1, spune tatăl său.

"Ba da, ar fi avur loc fără nicio problemă. Cum Mircea Rednic a avut loc la Dinamo, cu siguranţă şi Patrick Petre avea loc la Dinamo. Patrick e bine, e fericit, are familie, o să semneze cu o echipă care trage la promovare. 

Florentin Petre anunță transferul lui Patrick

Eu chiar sunt incântat de felul cum s-a pregatit in toată perioada in care a fost la Brăila cu mine. Nu mă bag, e destul de mare, işi ia singur deciziile.

Cu toate că o să am şi eu un aport acolo, cât de cât, doar să il motivez să joace şi ştii cum e, intotdeauna un gând bun, o motivaţie, un ajutor, mai ales intr-un moment greu, va face diferenţa pe viitor", a declarat Florentin Petre, potrivit Telekom Sport.

Patrick Petre a făcut junioratul la Dinamo și a fost promovat la prima echipă în 2014. Trei ani mai târziu a ajuns sub formă de împrumut la Sepsi, iar apoi a fost cedat la Poli Iași. A mai trecut pe la Farul, iar din 2019 joacă, sub îndrumarea tatălui său, la Dacia Unirea.

Modifică setările cookies