patrick petre Dacia Unirea Braila Florentin Petre Liga 2 Patrick Petre

Nu e Dinamo! Patrick Petre și-a găsit echipă: ”O să semneze. Eu chiar sunt încântat”

Patrick Petre (24 de ani) este liber de contract după ce a plecat de la Dacia Unirea Brăila, club care a reziliat contractele jucătorilor și pe cel al antrenorului Florentin Petre.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 20:27
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 20:29

Florentin Petre crede că fiul său ar fi avut loc la Dinamo, acolo unde antrenor este Flavius Stoican, cel care l-a pregătit pe Patrick Petre și în perioada petrecută la Poli Iași! Patrick nu va sta mult fără echipă. Va semna în scurt timp cu o echipă care trage la promovare în Liga 1, spune tatăl său.

"Ba da, ar fi avur loc fără nicio problemă. Cum Mircea Rednic a avut loc la Dinamo, cu siguranţă şi Patrick Petre avea loc la Dinamo. Patrick e bine, e fericit, are familie, o să semneze cu o echipă care trage la promovare. 

Florentin Petre anunță transferul lui Patrick

Eu chiar sunt incântat de felul cum s-a pregatit in toată perioada in care a fost la Brăila cu mine. Nu mă bag, e destul de mare, işi ia singur deciziile.

Cu toate că o să am şi eu un aport acolo, cât de cât, doar să il motivez să joace şi ştii cum e, intotdeauna un gând bun, o motivaţie, un ajutor, mai ales intr-un moment greu, va face diferenţa pe viitor", a declarat Florentin Petre, potrivit Telekom Sport.

Patrick Petre a făcut junioratul la Dinamo și a fost promovat la prima echipă în 2014. Trei ani mai târziu a ajuns sub formă de împrumut la Sepsi, iar apoi a fost cedat la Poli Iași. A mai trecut pe la Farul, iar din 2019 joacă, sub îndrumarea tatălui său, la Dacia Unirea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!