Noul jucător al lui Dinamo, avertisment pentru „câini”: „Atenție, e mai greu în Liga 2!”

Bogdan Gavrila Dinamo liga 2 Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:13
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:18

Dinamo a realizat, la începutul acestei săptămâni, primul transfer al verii.

Mijlocaşul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat un contract cu formaţia bucureşteană, la care a mai jucat între anii 2014-2016.

Dinamo are nevoie de noi transferuri

La doar câteva zile de la sosirea în „Groapă”, fotbalistul lui Dinamo atrage atenția asupra faptului că formației din „Ștefan cel Mare” are nevoie urgentă de transferuri, altfel îi va fi extrem de greu în liga secundă.

„Ai nevoie, cred că e evident, ai nevoie, mai ales că ești Dinamo. Ai nevoie de jucători cu experiență, nu poți doar cu tineri, oricât de talentați sunt. Altfel, nu ai nicio șansă la play-off și la a te lupta pentru promovare. Liga 2 este mai grea decât Liga 1! Întrebați pe oricine. Toți vor dori să-și dea viața cu Dinamo, să impresioneze în meciurile cu noi”, a susținut Bogdan Gavrilă, potrivit gsp.ro.

Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă ştie ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roşu între anii 2014 şi 2016, 48 de meciuri, 4 goluri şi 5 pase decisive în toate competiţiile.

În vârstă de 30 de ani, mijlocaşul a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Ethnikos, CSM Politehnica Iaşi, Valletta, Gloria Buzău şi ultima oară în Malta, la Sirens FC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!