VIDEO EXCLUSIV Cum a reușit Torje să ajungă la Farul după ce a retrogradat cu Dinamo! Dezvăluirea făcută de Ciprian Marica

Torje s-a transferat înaceastă vară la Farul Constanța, după ce a retrogradat la finalul sezonului trecut cu Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:56
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 10:38

Gabi Torje (32 de ani) a semnat un contract valabil două sezoane cu Farul Constanța, după o discuție pe care a avut-o cu Gică Hagi, după cum dezvăluie Ciprian Marica, unul dintre conducătorii clubului.

„După retrogradarea lui Dinamo cu Torje acolo... lumea se gândea dacă mai poate sau nu. A contat mult discuția lui cu Gică Hagi. Torje a avut o discuție cu Gică Hagi și a reușit să-l convingă că este jucătorul de care are nevoie pentru sezonul viitor.

Să sperăm că fotbalului românesc va crește din sezonul viitor. La Arad autoritățile se implică, la Rapid vine un investitor potent. Să sperăm că și noi la Constanța vom reuși să implicăm autoritățile. Am stat de vorbă cu primarul, e un om bun, încearcă dar ajută.

Marica este contrariat de presiunea care se face pentru ca CSA Steaua să ajungă în Liga 1

Mi se pare incredibil că se face lobby ca unele cluburi departamentale să să poată participa în Liga 1... ceea ce mi se pare incredibil. Cum se vor mai putea bate privații cu banii statului?”, a spus Ciprian Marica la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Gabriel Torje (32 ani) are 57 de selecţii şi 12 goluri pentru naţionala României, iar în sezonul recent încheiat al Ligii 1 a reuşit 6 goluri şi 3 pase decisive. în tricoul lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!