Dumitru Dragomir csa steaua Liga 2 Dumitru Dragomir

Nimic nu-i scapă lui Dragomir. Ce zice Mitică, dezvoltator imobiliar, despre proiectul CSA Steaua

CSA Steaua e pe locul 13 în clasamentul Ligii a doua, cu opt puncte după șapte meciuri.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 20:29
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 20:51

Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal și actual dezvoltator imobiliar, susține că deține informații "din interior" și că Steaua nu și-ar dori promovarea.  

"Corleone" mai pune un strop de sare pe rana fanilor grupării din Ghencea după ce Alex Chipciu, fotbalist la U Cluj, i-a ironizat pe cei de la Steaua după victoria din Ghencea, scor 3-1, în grupele Cupei României. 

  • Dumitru Dragomir

Mitică anunță zile grele pentru CSA Steaua

Dragomir spune că la meciurile echipei lui Daniel Oprița, care i-a dat vineri replica lui Chipciu, stadionul construit cu 100 milioane de euro va fi mereu gol. 

”Să vă obișnuiți de acum să tot vedeți stadionul Steaua mai mereu gol. Suporterii de rând au început să se prindă care este treaba, iar acei ultrași nu mai au mult până vor turba și ei de furie. Pentru ce atâta circ și scandal? Ei se sabotează între ei din interior.

Dar lumea a început să se prindă că Armata nu își dorește promovarea, iar eu am informații din interior că Armata nu își dorește acest lucru pentru că nu vrea să cheltuie bani mai mulți față de cât cheltuie acum. Nu ai văzut că Ciolacu trimite imediat corpul de control? Cu banii Statului nu te joci.

Aceea asociere nu prea o dorește nimeni, iar până nu se termină definitiv toate procesele cu Becali nici că nu vezi prin Ghencea pe vreunul care să vină și să toace la fotbal milioane de euro”, a declarat Dragomir, potrivit Prosport. 

VIDEO Declarațiile lui Alex Chipciu despre CSA Steaua

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!