Petrolul Ploiesti Billel Omrani Superliga

Reacția presei din Franța după ce Billel Omrani s-a transferat la Petrolul Ploiești

Liber de contract după despărțirea de FCSB, Billel Omrani (30 de ani) și-a găsit o altă echipă în Superligă și a semnat cu Petrolul Ploiești

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 20:22
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 20:31

De cinci ori campion în România cu CFR Cluj, Billel Omrani este află la a treia experiență ca fotbalist în România. După ce a dominat campionatul în Gruia, anul trecut a evoluat pentru FCSB, unde a încheiat sezonul pe locul doi.

Reacția presei din Franța despre mutarea lui Billel Omrani

Publicația Le Figaro a scris despre transferul atacantului algerian la Petrolul Ploiești, explicând că își continuă traseul carierei în România. 

"Billel Omrani și România, o afacere care funcționează. După Cluj și FCSB, fostul 'marseillais' este ajuns la un al treilea club românesc, Petrolul Ploiești. Durata contractului nu a fost specificată.

De cinci ori campioană a României, atacantul internațional algerian (o selecție) și fost internațional francez U19 este liber de la sfârșitul sezonului trecut.

Originar din Forbach, Omrani provine din academia OM, pentru care a jucat zece meciuri profesioniste (un gol). A mai îmbrăcat culorile lui Arles-Avignon (16 meciuri, 1 gol) înainte de a se îndrepta către campionatul României", au notat jurnaliștii francezi.

Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa, care a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon.

Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, în 2012.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!