Mihai Stoica Dinamo MM Stoica Liga 2

Mihai Stoica le spulberă visul marilor rivali: „S-au trezit târziu pentru playoff!” 

Mihai Stoica este de părere că misiunea lui Dinamo de a prinde playoff-ul este mult prea dificilă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 22:41
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 22:42

În runda a 15-a din Liga 2, Dinamo s-a deplasat în Moldova, pentru a juca cu Politehnica Iași. Elevii lui Ovidiu Burcă (42 ani) au fost învinși cu 1-0, grație golului marcat de Cătălin Hlistei (28 ani), și și-au diminuat șansele de a prinde playoff-ul, cu 4 etape înainte de finalul campionatului regulat.

Mihai Stoica nu o vede pe Dinamo în playoff

După acest eșec, Mihai Stoica (57 ani) nu o creditează pe Dinamo cu șanse reale de a prinde playoff-ul. Cu toate acestea, managerul general al FCSB-ului este conștient că, în acest sezon, Liga 2 este total imprevizibilă, iar „câinii” pot obține locul 6 pe ultima sută de metri. 

„Dinamo e o echipă imprevizibilă. A pierdut exact unde nu te aşteptai. Dar a câştigat meciuri.. Nu sţii la ce să te aştepţi de la Dinamo. Au început să joace ceva... Am auzit oameni care erau aproape de club care spuneau că era finalul, că nu ştiau dacă vor începe sezonul şi dacă cum îl vor începe.

Cred că s-au trezit cam târziu pentru playoff. Dar Ovidiu Burcă a făcut ceva acolo. Dar nu se ştie niciodată! Faţă de anul trecut când era clar că Petrolul, Sibiu, Clujul promovează, acum Slobozia poate să promoveze direct, de exemplu...”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 9 în clasament, cu 21 de puncte. Cu 4 etape rămase până la finalul campionatului regulat, „câinii” au de recuperat 4 puncte până la poziția a șasea, pe care se află Gloria Buzău. 

Ovidiu Burcă, un car de nervi după eșecul cu Poli Iași 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!