Inca un club din Liga 2 a ramas fara antrenor! Claudiu Niculescu s-a despartit de CS Mioveni dupa infrangerea in fata celor de la "U" Cluj! 

Inca un club din Liga 2 a ramas fara antrenor! Claudiu Niculescu s-a despartit de CS Mioveni dupa infrangerea in fata celor de la "U" Cluj! 

CS Mioveni a fost invinsa in ultima etapa a Ligii a 2-a de "U" Cluj, scor 0-1. 

Dupa acest rezultat, CS Mioveni a ramas cu 10 puncte, pe locul 11 al clasamentului competitiei, avand doua victorii, 4 remize si doua infrangeri. 

In urma acestor rezultate, oficialii echipei au ajuns la un acord cu antrenorul Claudiu Niculescu pentru incheierea colaborarii. Cele doua parti au reziliat contractul amiabil, decizia bazandu-se pe ratarea promovarii in stagiunea trecuta si pe startul modest de sezon. 

Astfel, Claudiu Niculescu isi incheie cel de-al doilea mandat pe banca echipei din Mioveni, luandu-l cu el si pe antrenorul secund Cornel Dobre. 

Pana la aducerea unui nou antrenor principal, echipa va fi pregatita de al doilea secund, Mihai Olteanu, ajutat de antrenorul cu portarii, Mihai Ilie. 

Alte schimbari de antrenori in Liga 2


Si Rapid si-a schimbat antrenorul in aceasta saptamana, giulestenii anuntand despartirea de Adrian Iencsi.

De asemenea, la inceputul acestui sezon, si "U" Cluj l-a inlocuit pe Adrian Falub cu Costel Enache, schimbarea dovedindu-se inspirata in conditiile in care echipa este neinvinsa de 6 etape. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies