VIDEO EXCLUSIV Adi Popa a numit "cel mai nebun" coleg pe care l-a avut la FCSB. Explicația unor gesturi antologice

Adi Popa a fost invitatul lui Andru Nenciu la Poveștile Sport.ro, emisiune susținută de PENNY.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:07
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:07

În cadrul emisiunii, actuala extremă de la CSA Steaua și-a caracterizat foștii colegi de la FCSB, alături de care a avut realizări importante în competițiile europene.

Adi Popa a numit "cel mai nebun" coleg pe care l-a avut la FCSB

Dacă despre Ciprian Tătărușanu a spus că era un lider, iar pe Federico Piovaccari l-a catalogat drept "cel mai atehnic dintre toți", Adi Popa l-a numit și pe "cel mai nebun dintre toți", Iasmin Latovlevici, fundașul care a impresionat prin golurile spectaculoase și celebrările pe măsură.

Popa a explicat și ce l-ar fi determinat pe Latovlevici să apeleze la acele gesturi antologice de bucurie, precum "binoclul" dus în zona ochilor sau pantalonii ridicați, după golurile marcate în tricoul lui FCSB.

"Clar, Latovlevici era cel mai nebun dintre toți. Mai rămânea și făcea chestii de genul la antrenament (n.r - șuturi de la distanță). Pe lângă jocurile bune, se remarca uneori cu nebuniile pe care le făcea. 

Nici acum nu îmi aduc aminte la ce se referea cu gestul cu binoclul. Era aluzie la altceva, că și-a ridicat și pantalonii, îl criticase cineva, o fostă glorie sau ceva de genul, nu mai știu, nu vreau să vorbesc tâmpenii, dar parcă și-a ridicat șortul cum se juca pe timpuri și cred că are legătură cu asta, dar nu știu sigur", a spus Adi Popa, la Poveștile Sport.ro.

Adi Popa și-a caracterizat foștii coechipieri de la FCSB

În cadrul rubricii speciale în care a fost pus să comenteze diferite poze din carieră, din meciuri reprezentative pentru el, Adi Popa a trebuit să își caracterizeze foștii coechipieri de la FCSB în câteva cuvinte. Andru Nenciu i-a prezentat o poză cu primul 11 de la meciul cu Basel din grupele UEFA Champions League, din sezonul 2012/13. 

Ciprian Tătărușanu - Tătă, personalitate, ca un lider.

Florin Gardoș - Noi îi spuneam o poreclă, 'Pompierul'. Întrebați-l pe el de ce. 

Cristi Tănase - până să ajung să fiu coleg cu el, nu știu, mi se părea, era hulit de oameni, mulți îl blamau la televizor pentru greșelile de la interviuri, dar când am ajuns în vestiar și am stat cu el acolo, e total opus. Nu făcea o greșeală gramaticală, discursuri foarte ok, fluent, mă uitam și mă întrebam: 'ce se întâmplă la interviu și aici?'

Mihai Pintilii - Pintilii și Bourceanu sunt pe același profil, același cuvânt, determinare

Lukasz Szukala - Șvabul 

Federico Piovaccari - era cred că cel mai atehnic dintre toți de acolo, dar foarte bun atacant. juca foarte mult pentru echipă și ne ajuta, băga mingea în poartă 

Daniel Georgievski - nu-i departe de Piovaccari, dar foarte sufletist 

Nicolae Stanciu - Nicușor care nu mai e Nicușor, e Niculae acum. Categoric are nevoie naționala de el, dacă nu ai nevoie de el, jucător care îți decide meciurile, de cine să ai? Am văzut că au venit jucători din Coreea de Sud și ne-au dat trei goluri. Astea sunt..e în Arabia, e în Coreea, dar Banega și ăia prin Arabia ce fac, nu știu?

♦ Galeria suporterilor adevărați își hrănește pasiunea pentru fotbal cu produsele PENNY din gama SuporterRO! Indiferent că ești la terasă împreună cu familia sau în gradină alături de prieteni, doza ta de energie pentru a susține tricolorii este dată de snackuri, apa cu vitamine și multe altele din galeria SuporterRO. Fotbalul ne aduce împreună!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!