EXCLUSIV | Prima reacție din partea CSA Steaua cu privire la "Crucea lui Becali"

CSA Steaua a câștigat miercuri seara duelul cu Csikszereda (1-0), din prima etapă a Ligii a doua.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 15:06
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 15:09

Echipa pregătită de Daniel Oprița a învins datorită golului marcat de Bogdan Chipirliu. Meciul a fost însă în prim-plan și datorită unui derapaj al fanilor roș-albaștrilor,

Aceștia au afișat un banner în formă de cruce, pe care era scris numele lui Gigi Becali, precum și anul 2021.

  • EXCLUSIV | Prima reacție din partea CSA Steaua, cu privire la Crucea lui Becali : Acești oameni nu se asociază cu clubul nostru!

Antrenor în Ghencea, la Centrul de copii și juniori al clubului Armatei, Adrian Bumbescu a comentat gestul spunând că nu este unul demn de prestanța clubului.

Bumbescu: "Nu mi se pare un gest bun, nu face cinste, nu e normal ce s-a întâmplat"

 

"Nu mi se pare un gest bun. Eu nu am fost la meci, nu m-am simțit bine aseară, a fost și căldura aceea. Nu face cinste celor care au făcut treaba asta, ca să spun acum, în mod oficial. Nu e normal să îți dorești răul altcuiva. Nu e normal ce s-a întâmplat.

Vin fel de fel de oameni, cu diferite gândiri, iar asta nu se asociază cu clubul nostru și cu politica clubului nostru", a spus Bumbescu, la Ora Exactă în Sport.

CSA Steaua a debutat cu victorie în Liga 1

 

CSA Steaua s-a impus cu 1-0 în primul meci din Liga 2, cu FK Csikszereda. Singurul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Chipirliu, care a fost trimis în teren în minutul 59, pentru a-l înlocui pe Huiban. Chipirliu a revenit după accidentare și a reușit să aducă astfel prima victorie a echipei lui Oprița. 

Chipirliu a devenit astfel primul jucător care înscrie pe noua arenă din Ghencea într-un meci oficial, după ce în urmă cu o lună, tot el marca primul gol de pe stadionul cel nou, în amicalul cu OFK Belgrad, încheiat 6-0. Chipirliu a înscris de două ori în acel meci. 

FCSB vrea să joace în Ghencea

 

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, anunță că s-au făcut toate demersurile pentru a juca pe Ghencea. Suporterul din Peluza Nord a devenit o voce importantă a suporterilor în ultimul timp, iar acum anunță că fanii nu vor renunța la demersul de a juca pe Ghencea. Ba chiar mai mult, Mustață nu s-a putut abține și i-a atacat pe cei de la CSA Steaua, desre care spune că nu au nici un viitor.

"Noi am insistat foarte mult și insistăm în continuare, indiferent că lumea zice că nu se înțelege cu Gigi. Nu! Trebuie să asculte și părerea noastră, pentru că noi asta ne dorim. Problema este că aici au rămas milioanele de suporteri, nu la CSA".

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies