Liga 1

"Noi suntem Steaua indiferent de situație!" Suporterii FCSB vor neapărat să joace pe Ghencea

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, anunță că s-au făcut toate demersurile pentru a juca pe Ghencea.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 09:15
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 09:19

Suporterul din Peluza Nord a devenit o voce importantă a suporterilor în ultimul timp, iar acum anunță că fanii nu vor renunța la demersul de a juca pe Ghencea. Ba chiar mai mult, Mustață nu s-a putut abține și i-a atacat pe cei de la CSA Steaua, desre care spune că nu au nici un viitor.

"Noi am insistat foarte mult și insistăm în continuare, indiferent că lumea zice că nu se înțelege cu Gigi. Nu! Trebuie să asculte și părerea noastră, pentru că noi asta ne dorim. Problema este că aici au rămas milioanele de suporteri, nu la CSA.

  • Noi suntem Steaua indiferent de situație! Suporterii FCSB vor neapărat să joace pe Ghencea

Noi suntem Steaua indiferent de situație. Și prin hotărârea care s-a dat acum… acea hotărâre distruge tot! Distruge și clubul și ei nu mai au cum să mai meargă în viața lor să fie vânduți vreodată! Cine îi cumpără fără nimic? Acea jumătate de palmares pe care le-a dat-o până în 1998 nu au voie să o vândă, nu au voie să o înstrăineze", a spus Gheorghe Mustață, pentru Prosport.

"Cine îi cumpără fără palmares?"

 

"Trebuie să rămână la CSA. Cine îi cumpără fără palmares? (n.r. întrebat dacă suporterii lui FCSB ar umple Stadionul Steaua) Vă dați seama că nu s-ar sta la discuții! Vă spun care va fi reacția suporterilor, vrem să jucăm acasă. Asta e reacția suporterilor! Să știți de la mine! Mai ales că Arena Națională va fi închiriată în următoarea perioadă… Vă dați seama că ne dorim să intrăm acolo! Cum să nu ne dorim să jucăm acolo?", a spus Gheorghe Mustață, la ProSport

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies