Razvan Marin amical Cagliari marin Serie A Italia VIDEO | Răzvan Marin, în formă maximă înainte de startul sezonului! Gol și pasă de gol pentru Cagliari

VIDEO | Răzvan Marin, în formă maximă înainte de startul sezonului! Gol și pasă de gol pentru Cagliari

Românul este unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei italiene.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 13:07
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 13:10

Cu evoluții constante și apreciate în Italia, care l-au adus chiar și în atenția celor de la AC Milan, Răzvan Marin vrea să continue trendul ascendent și să fie din nou om de bază pentru Cagliari și în noul sezon.

Mijlocașul român a fost introdus în minutul 46, în locul lui Kevin Strootman, și a stabilit rezultatul final al meciului, cu o execuție de la aproximativ 25 de metri, care l-a lăsat fără replică pe portarul advers. A fost al doilea gol al lui Răzvan Marin din această vară, după reușita contra celor de la Real Vicenza, partidă încheiată tot 3-0.

  • VIDEO | Răzvan Marin, în formă maximă înainte de startul sezonului! Gol și pasă de gol pentru Cagliari

Debut la sfârșitul lui august Cagliari speră să nu mai aibă emoțiile din sezonul trecut în noua ediție din Serie A - sarzii s-au salvat de la retrogradare pe final de campionat. Sarzii intră în luptă pe 14 august, în Cupa Italiei, contra lui Cremonese, iar primul meci din campionat va avea loc pe 23 august, cu Spezia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!