Emotii mari pentru CSA Steaua! Ce se intampla cu barajul? Se asteapta decizia Comisiei de Disciplina a FRF dupa CONTESTATIA Rapidului! 

Emotii mari pentru CSA Steaua! Ce se intampla cu barajul? Se asteapta decizia Comisiei de Disciplina a FRF dupa CONTESTATIA Rapidului! 

Rapid a reclamat faptul ca CSA Steaua nu ar trebui sa joace barajul pentru Liga 3.

Chiar daca ar fi trebuit sa joace cu Argesul Mihailesti si Baraganul Ciulnita pentru promovarea in Liga 3, CSA Steaua ar putea sa-si vada din nou visul daramat, daca Rapid are castig de cauza la Comisia de Disciplina. 

Clubul Rapid considera ca echipa secunda a fost dezavantajata, pentru ca in momentul in care competitia din Liga 4 s-a intrerupt, echipa a doua a giulestenilor erau pe locul secund si ar fi urmat sa dispute playoff-ul decisiv pentru calificarea la baraj! 

Rapidistii sunt nemultumiti ca FRF a trimis-o pe CSA direct la baraj si au depus memoriu. 

"N-ai cum sa dai o asemenea decizie numai pentru ca ii intrebi pe unii daca pot sau nu sa respecte protocolul. Avem un regulament, un protocol medical, cine nu poate sa il respecte, nu se prezinta la meci si pierde cu 0-3. E simplu. Noi am chemat echipa de o luna si jumatate la pregatire, am facut 3 teste, eram pregatiti sa jucam. Pentru ei ar fi fost o buna ocazie sa arate ce pot", spunea oficialul rapidist Ovidiu Burca dupa decizia FRF de a o trimite pe CSA direct la baraj, conform Gazetei Sporturilor. 

Memoriul rapidist a fost depus in data de 23 iulie, iar astazi este asteptata decizia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tulpina Delta va deveni dominantă și în România. Prognoza ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă
BRAT
Modifică setările cookies