Nicolae Sarcina Energeticianul Luceafarul Oradea Liga 2

Echipa care se RETRAGE din liga a doua cu trei zile inainte de startul campionatului! Ce strategie INCREDIBILA aplica, de fapt, patronul clubului

Oficial, clubul renunta la pozitia din B din ratiuni de natura economica.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Iulie 2019, 12:03
Data actualizarii: Miercuri 31 Iulie 2019, 14:22

Realitatea e insa alta. Luceafarul Oradea s-a antrenat toata vara pentru liga a doua, insa va juca doar in C. Locul ei va fi luat de Energeticianul, prima echipa clasata sub linia salvarii sezonul trecut. Cele doua cluburi sunt controlate de omul de afaceri Nicolae Sarcina. Patronul planuieste sa mute echipa din B la Tg. Jiu imediat ce noul stadion va fi gata. Pana sa rezolve si aceasta problema, Sarcina a inchiriat baza din Severin. Acesta vrea sa schimbe si denumirea echipei in Viitorul Tg. Jiu, insa pentru asta are nevoie de acordul FRF.

"Dupa doi ani in care am finantat Luceafarul, am decis sa retragem echipa din liga a 2-a din cauza faptului ca nu am mai avut resurse suficiente. In 2017 am preluat un club aproape desfiintat, i-am asigurat finantarea si ne-am clasat in fiecare an pe locul 8. Nu am plecat pana acum pentru ca am tot sperat ca autoritatile locale sa vina alaturi de noi, dar nu ne-au oferit niciun sprijin", a spus Lucia Vladimirescu, asociata lui Sarcina, pentru bihon.ro.

Modifică setările cookies