GALERIE FOTO Claudiu Niculescu a transferat la Poli Iași un portar prezent la Euro 2020, urmează un atacant de la Tottenham!

Claudiu Niculescu liga 2 Poli Iasi Risto Jankov Shayon Harrison Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 09:54
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 09:54

Echipa din Liga 2 îi legitimează pe englezul Shayon Harrison, care a convins după ce a dat probe în Copou, și pe macedoneanul Risto Jankov.

UPDATE Poli Iași a anunțat marți transferul portarului nord-macedonean Risto Jankov pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Știrea inițială

Poli Iași este foarte aproape să semneze cu atacantul englez aflat în probe, Shayon Harrison (ex-Tottenham), dar și cu portarul nord-macedonean Risto Jankov, scrie Ziarul de Iași.

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei din Liga 2, s-a convins de calitățile lui Harrison, aflat în probe, și încearcă să-l legitimeze cât mai repede și pe Jankov.

Vârful englez are trei sezoane petrecute în Premier League, dar un singur meci bifat la prima echipă a lui Tottenham, și a a înscris o ”dublă” în ultimul amical cu Poli, 4-0 cu Dante Botoșani din Liga 3.

Risto Jankov a fost în lotul Macedoniei de Nord de la Campionatul European din 2020, fără să fie folosit vreun minut, și în ultimul an a jucat la Kaspiy Aktau, în Kazahstan, după ce aproape întreaga carieră și-a petrecut-o la Rabotnicki Skopje, în țara natală.

Poli Iași a făcut 20 de transferuri în această vară

În această vară, Poli Iași a transferat nu mai puțin de 20 de jucători!

Printre noii elevi ai lui Claudiu Niculescu se numără Anton Karachanakov, jucător cu selecții în naționala Bulgariei, Pawel Tomczyk, fost internațional de juniori polonez, Torino Hunte (olandez), Julian Augusto Marchioni (argentinian), Paul Fosu-Mensah, fost internațional de juniori olandez, sau Enrichi Finica, moldoveanul împrumutat de la Rapid.

Foto: FC Politehnica Iași

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!